Корисна інформація

Будівництво сучасного будинку з Сіп-панелей: що необхідно знати?

Задати питання
Ім`я:
Телефон:
E-mail:
Повідомлення:
Зручний спосіб зв'язку:
Задати питання Читати всі статті
Введіть ваш Email:
 

Чи потрібна веранда в будинку?

Нам часто задають це питання, і наша відповідь проста та однозначна  - «Так, потрібна». Якщо Ви коли-небудь жили в домі з верандою, більше ніколи не задасте цього питання. А якщо не жили – приїдьте погостювати в такий дім і це запитання відпаде саме собою.

 

Веранда – це особливе місце. Тут щасливчики, у яких вона є, проводять 70% свого вільного часу. З початком перших сонячних промінчиків та до пізньої осені насолоджуються свіжим повітрям та приємним спілкуванням!


Подивіться на старі будинки, побудовані за радянських часів. Доми з верандою зустрічаються зовсім не часто. Це велика рідкість. В нашій країні, в принципі, не було культури побудови веранд, бо не було культури відпочинку взагалі.


Що робили та роблять дачники більш старшого покоління, коли приїжджають за місто «відпочити»? Працюють на землі. Що роблять люди, які проживають сільській місцевості? Працюють на землі.


Та часи змінюються, наступає епоха ландшафтного дизайну, стрижених газонів, цілої індустрії, пов’язаної з красивим облаштуванням подвір’я і максимально комфортним відпочинком!


З точки зору економічної доцільності, вирощування огірків з помідорами, кабачків та інших овочів на сьогоднішній день не має такого великого значення, як раніше.  Купіть весною розсаду, потратьте  час на посадку, потім вас чекає майже щоденний полив та прополювання. Порахуйте, скільки буде коштувати вода. А потім підіть на базар та гляньте ціни на ті ж овочі в сезон. Не певна, що вам захочеться продовжувати домашнє землеробство. Хіба що з любові до мистецтва!
Максимум, що має зміст – це посадити пару грядок огірків та помідорів, зелень. Те, що не займе у вас багато часу на догляд. Зате, теплим світлим літнім ранком Ви зможете побалувати себе свіжою зелениною,  огірочками, помідорчиками. Вони дійсно пахнуть якось особливо.
 


Серед домовласників спостерігаються нові тенденції.  Естетика набуває значення разом з функціональністю.

 

 

Сьогодні ми спостерігаємо розповсюдження цілком нової культури відпочинку на землі та, навіть, в роботі. ЇЇ обслуговує ціла індустрія володіння землею та догляду за домом. Шезлонги, ротангові меблі, гойдалки, газонокосилки, навіть інструменти для роботи в саду – всі вони мають не тільки функціональне, але й естетичне значення. Якщо Ви тільки збираєтесь жити на землі – зайдіть в будь-який супермаркет «все для дому» - і Ви зрозумієте, про що я говорю.

Саме тому ми відслідковуємо все більшу зацікавленість та увагу до будинків з верандами. Особливо до sip будиночків, що будуються дуже швидко.

 

 

Ми завжди радимо клієнтам – краще зменшити площу дому, але зробити велику веранду! Вартість м2 веранди набагато менша, ніж житлової площі. Це справді хороший спосіб зекономити, і при цьому додати до свого будиночку ще одну комфортну зону! Тим більше, якщо у Вас прозорі склянні двері, та веранда візуально буде збільшувати весь простір вітальні.
Щоб дізнатись вартість, зв’яжіться з нами.

 

Веранда, тим більше, якщо у Вас прозора скляна двері, завжди візуально збільшить простір Вашої вітальні.

Веранда – це місце,  де ви будете пити свою каву, насолоджуватись ранковою прохолодою літом та ранньою осінню. Це місце, де ви будете вечеряти з друзями.

Чи зможете  ви сидіти в чотирьох стінах вдома після зимових холодів, якщо на вулиці світить тепле весняне сонечко? Не сумнівайтесь, Ви перейдете відпочивати, наповнюватись свіжим повітрям на веранду! При цьому не будете «місити багнюку» в дощовий час в саду чи на подвір’ї.
 
Веранда – це місце, де Ви можете сховатись від спекотного літнього сонця. Звісно, якщо грамотно її спланувати і розвернути на північний схід. Хоча, Вам ніхто не боронить врахувати в ескізному проекті та побудувати  дві веранди, направлені в різні сторони дому. Наприклад, для ранішнього та вечірнього відпочинку. Чи для посиденьок з друзями за шашликами  і привату, для власних потреб!

 

Веранда з дерева – це місце, де приємно пройтись босоніж влітку і з насолодою вдихнути запах соснової смоли!

Веранда  набагато зручніша будь-якої альтанки з навісом. Перевірено, що люди у яких є і альтанка, і веранда, дуже рідко використовують альтанку. Це тому, що веранда, перш за все,  дуже функціональна частина будинку. Вам нема потреби перевзуватись, чи кудись йти, щоб винести таріль з салатом, чайник  і покласти на стіл! А якщо є можливість – ви зразу можете спланувати веранду з барбекью. Це також дуже зручно і красиво! (див. фото)

 

 

Якщо Вам здається, що веранда – дороге задоволення, то це не так! Повірте, вся справа в грамотному плануванні будівництва. Завжди є способи зекономити, якщо ваш бюджет невеликий, і при цьому отримати повноцінний, зручний та красивий канадський дім!


Підводячи підсумки всього, що сказано раніше – будуйте будинки з верандами, а ми Вам в цьому допоможемо! Ваша будівельна компанія «Український дім»!


Будинки під ключ із SIP панелей за канадською технологією.

 

+38 (066) 321-22-11

 

Читати всі статті Читати найновіше

«Український Дім» - будувати легко

RUUA