Корисна інформація

Будівництво сучасного будинку з Сіп-панелей: що необхідно знати?

Задати питання
Ім`я:
Телефон:
E-mail:
Повідомлення:
Зручний спосіб зв'язку:
Задати питання Читати всі статті
Введіть ваш Email:
 

Правда про вартість будівництва дому з СІП панелей.
Скільки насправді коштує побудувати дім з СІП панелей "Під ключ"?

Кожен потенційний забудовник хоче отримати достовірну інформацію про вартість будівництва дому "Під ключ", проте це не просто.

Під терміном "Під ключ" ми розуміємо будинок повностю готовий всередені та зовні, куди господарі можуть завозити меблі й побутові прилади. З чистовим оздобленням, опаленням, горячим водопостачанням, вентиляцією, розетками та вимикачами, унітазами й душовими кабінами.

 

Кожен потенційний забудовник хоче отримати достовірну інформацію про вартість будівництва дому "Під ключ", проте це не просто:

 

По-перше, мало хто з будівельних компаній готові будувати "Під ключ" (тому що вся повнота відповідальності за результат лягає на них) й тому дають вартість лише на початкові етапи робіт.

 

По-друге, деякі будівельні компанії займаються недобросовісним маркетингом і вводять людей в оману.

 

В інтернеті багато, наприклад, ось такої інформації:

Зелена стрілка вказує на явно повністю готовий будинок на зображенні. Напис на стрілці говорить, що будинок МРІЇ можна побудувати за 2000 гривень за м2 та за 60 днів. І те, і інше - неправда. За 2000 гривень на квадратному метрі можна лише купити домокомплект не найкращої комплектації. За 60 днів дім "Під ключ" побудувати неможливо - в кращому випадку за 120 днів, але краще розраховувати на 180 днів.

 

А ось приклад того, як недобросовістно використовують термін "Під ключ":

 

В наведеній таблиці стовпчик "Під ключ" закінчується вартістю у 300 $. Але дослідивши таблицю з`ясовується, що у будинку немає чистового оздоблення, встановленої сантехніки, розеток, вимикачів. В`ехать в цей будинок можна, але не господарям, а оздоблювальникам, які будуть завершувати будівництво дому.

 

Ще приклад неправдивої інформації:

В інтернеті писати ще зручніше ніж на паркані та написати можна все що завгодно. Але вірити всьому не можна.

 

Лише на трьох прикладах, що ми навели, вартість будівництва дому з СІП панелей "Під ключ" в інтернеті від 2000 гривень до 300 доларів. І при цьому достовірної вартості немає.

 

Скільки ж, насправді, коштує побудувати дім "Під ключ" з СІП панелей? Де отримати об`єктивну інформацію?

 

Відповідь на це запитання є:

 

Кажен бажаючий може зайти на наш сайт на сторінку Вартість будівництва, заповнити просту форму й одразу ж отримати реальну вартість будівництва дому "Під ключ" з розбивкою вартості на етапи будівництва.

 

Будинок від будинку різняться - можна використовувати різні матеріали й рішення, тому розрахунок зроблено в трьох комплектаціях:

  • Стандарт для тих, хто хоче зробити бюджет будівництва мінімальним: найпростіші матеріали, найпростіші рішення, усе найнеобхідніше й нічого більше.
  • Стандарт плюс - це оптимальне, на наш погляд, співвідношення витрачених грошей і отриманого результату. Усе без надмірностей, але добротно, по-господарськи.
  • Преміум для тих, хто може дозволити собі витратити більше грошей в обмін на додаткові зручності, простіше кажучи - зробити "круто".

Насправді варіантів комплектації будинку набагато більше. Кожен побудований нами дім унікальний - у кажного своя комплектація. Завдання трьох комплектацій - показати вам межі, в яких може перебувати бюджет будівництва дому. А наше завдання - знайти для вас оптимальну комплектацію під ваші запити й можливості.

 

В запропонованому розрахунку враховані матеріали й роботи, але не враховані накладні витрати (транспорт, проїзд, проживання робітників й тощо), так як накладні витрати в кожному випадку можуть бути різними - від 5 до 10% до вартості матеріалів і робіт.

Переваги нашого розрахунку:

  • Дає вартість кожного етауа робцт окремо;
  • Враховує поверховість будинку, тому що одноповерховий будинок буде, у середньому на 10-15% дорожче двоповерхового будинку однакової площі;
  • Враховує висоту стель, тому що під час збільшенні висоти стеліь вартість збільшується на 3-5%;
  • Враховує зміну вартості будинку в залежності від площі будинку, тому що при збільшенні площі будинку, вартість квадратного метра зменьшується, а при зменшенні - збільшується;
  • Достатньо докладно описує матеріали та роботи;
  • Окремо вказана вартість тераси, без якої майже будь-який дім не обходиться.

Після ознайомлення з нашим розрахунком ви розумієте реальні контури бюджету будівництва дому.

 

На ринку котеджного будівництва всі компанії (і ми не виключення) працюють з дуже невеликою рентабельністю. Тому не варто розраховувати, що в іншій компанії ви зможете знайти ціни, які будуть радикально менші. Ніхто не буде будувати нижче собівартості.

 

На дату написання цієї статті (11 листопада 2018 року) для двоповерхового будинку площею 100 м2 з висотою стель 2,8 метри, розрахунок на нашому сайті давав таку вартість будівництва дому "Під ключ":

Стандарт - 40 266 $ - 402 $ за 1 м2 підлоги;
Стандарт плюс - 56 617 $ - 566 $ за 1 м2 підлоги;
Преміум - 79 850 $ - 798 $ за 1 м2 підлоги.

Як бачите вартість квадратного метру будинку "Під ключ" починається з 400 $ за 1 м2.

Більшість домів будується в межах 500 - 600 $ за 1 м2.

 

Ви можете робити розрахунок у нас на сайті декілька разів, зменьшуючи або збільшуючи площу, знінюючи поверховість та висоту стелі, щоб знайти той варіант, який підходить під ваш бюджет.

Суми в розрахунку вказані в доларах для зручності сприйняття. Але, спочатку вартість рахується в гривнях й перераховується з гривень за курсом, який вказано на початку розрахунку.

Не дивуйтесь, якщо з часом вартість змінюється - вартість матеріалів и робіт в гривнях зростає зазвичай швидше, ніж зростає курс долару. Як тільки подорожчав (або подешевшав, але це буває рідко) який-небудь матеріал, ця зміна одразу вноситься в систему розрахунку.

 

Якщо в процесі ознайомлення з розрахунком виникнуть запитання (а они виникають майже завжди) - дзвоніть - ми з задоволенням відповімо.

 

Припустимо, що бюджет будівництва вас влаштовує, тоді можна зробити наступний крок.

Наш фахівець зробе для вас ескізний проект. Безкоштовно. Не треба укладати ніяких договорів й платити ніяких грошей. Потрібно просто зателефонувати або написати нам (контакти є в конці розрахунку та на сайті).

Зразки ескізних проектів можна подивитись за посиланням.

 

Наступний крок: післе того як готовий ескізний проект, ми зробемо для вас точний кошторис. Якщо кошторис вас влаштує, можна переходити до укладення договору та починати будівництво.

Ви також можете звернутись з нашии ескізним проектом в інші будівельні компанії - отримати від них пропозиції і зробити вибір після порівняння пропозицій. Бажано при порівнянні пропозицій, консультуватись з нами, тому що є багато нюансів, на які можна одразу не звернути уваги, але в процесі будівництва вони проявяться.

 

Ще одна інформація, яку важливо знати: ми можемо вам побудувати будинок "Під ключ", а можемо довести будинок до тієї готовності, яка вам потрібна.

Зазвичай перший етап будівництва включає в себе фундамент, домокомплект, покрівлю і вікна. Післе цього Ваш будинок зачинений від навколишнього середовища.

Другий етап будівництва: фасадна обробка.

Третій етап: розведення комунікацій (електрика, водопровід й каналізація, опалення й вентиляція) та внутрішнє чорнове оздоблення.

Другий і третій етапи можуть робитись одночасно.

Та четвертий етап: чистове внутрішнє оздоблення й встановлення приладів.

І остання інформація:

  • ми будуємо лише своїми бригадами не долучаючи субпідрядників;
  • ми підібрали найоптимальніші фасадні рішення;
  • ми розробили кращу систему опалення;
  • ми виконуємо суміжні роботы: паркани, ворота, септики і т.і.;
  • ми показуємо побудовані дома й надаємо можливість поспілкуватись з господарями цих будинків;
  • ми будуємо по всій Україні;
  • ми любимо нашу роботу.

 

Радимо подивитись наш YouTube канал. Там багато цікавої інформації і наші підписники отримують додаткову знижку.

Читати всі статті Читати найновіше

«Український Дім» - будувати легко

RUUA